BOUTIQUES ASME

CEM Vintró

 

La personalització i exclusivitat ha arribat a ASME.

 

Una nova forma de fer que no et deixarà indiferent. Espais innovadors i cuidats amb tot detall que giren amb l’única intenció de donar-te tot allò que busques per a la teva experiència i amb totes les eines necessàries per treballar les especialitats proposades. Un nou concepte innovador i sofisticat  que no pots deixar de viure.

 

*Activitats gratuïtes per abonats i abonades de CEM Vintró i abonats i abonades amb la quota Intercentres de CEM La Verneda i CEM Vintró. 

 

 

COOL&ASME

 

HARD  Airbike+weight training + bodyweight

BEAST Boxing+ Bodyweight

BURN Airbike+Boxing+Bodyweight 

 

Consulta al quadrant dies i horaris de les sessions.

 


 

SALA MAHINA

 

 

BARRE TONO 

Fusió de ballet, ioga i pilates. La música i els diferents complements que s’utilitzen com ara la barra de ballet ens permeten fer exercicis isomètrics que treballen tot el cos.

Entre d’altres, amb el BarrETono aconseguirem tonificar tots els músculs, reduir greix, millorar l’activitat cardiovascular, disminuir estrès o guanyar equilibri.

 

 

AEROYOGA  

Mitjançant la suspensió i la ingravidesa en un gronxador o gandula especial es realitzen postures i moviments de ioga amb les que desenvoluparàs capacitats físiques, mentals i emocionals i faràs un gran treball de desbloqueig, tonicitat i definició muscular. 

 

YOGUILATES 

Fusió del valor terapèutic del pilates i l'essència del ioga. El Ioguilates ofereix exercicis més equilibrats i complets que les dues disciplines per separat. Si ho practiques amb regularitat aconseguiràs ràpidament un cos més fort i flexible i un estat d'ànim més relaxat. 

 

 

 

 

© 2007-2021 ASME - All rights reserved. Termes d'ús i Política de Privacitat - Política de cookies

Disseny: JPWebSystems - Accès - Equip ASME