ALTRES SERVEIS, CURSETS i SEMINARIS

 

En la nostra instal·lació, a més de les activitats habituals, que estan incloses en la quota mensual, trobaràs una extensa oferta de cursets, serveis... que segur que s’ajustaran a les teves necessitats.

 

CURSETS I SEMINARIS

 

Des dels nostres centres oferim la possibilitat d’aprendre diferents activitats o tècniques esportives pels nostres abonats, en grups reduïts, pagant una petita quantitat al trimestre o al mes. La llista de cursets i seminaris es renova anualment (cursets) o trimestralment (seminaris).

 

 

 

   Activitat aquàtica 2018-2019  


 

 

 

 

CAMPUS D'ESTIU

 

Quan arriba el període d'estiu des dels CEM’s oferim un ampli ventall de programes on escollir ja siguin Campus Olímpia Polisportius o Campus Olímpia de Seccions Esportives (trampolí, rítmica, bàsquet, handbol...).

 

Demana més informació al personal d’atenció al client dels centres o al mail estiu@asme.es

 

ESPAIVIU

ENTRENADORS PERSONALS

 

Serveis contractats pels clients que permeten un assessorament constant i continuat durant la pràctica esportiva, ja sigui per les activitats de fitness, cardiovascular, o aquelles que segueixen un procés d’aprenentatge, com la natació o el pàdel.

 

FISIOTERÀPIA

 

La fisioterapia és un complement ideal per què els abonats d’ASME aconsegueixin un reforç en el seu treball físic, o per recuperar-se d’alguna dolor muscular o articular.

 

LLOGUERS I VENDES

 

El nostre Esportiu us dona la possibilitat de poder llogar diferents material esportiu per tal de poder fer una correcta pràctica.

 

Aquí podreu trobar-hi:

 

  • Armariets de Lloguer (quota trimestral,semestral o anual)
  • Pistes de Pàdel
  • Tovallola de préstec (un sol us)
  • Raquetes de Pàdel, carenats, pulsòmetres...

ESCOLES D'INICIACIÓ I CASALS ESPORTIUS

 

ASME disposa d’una de les escoles esportives de referència a Barcelona amb un ampli bagatge i experiència disposem d’un ampli ventall de pràctica poliesportiva on gaudir d’esports com l’Handbol, l’Hoquei línea, la rítmica, el trampolí, el taekwondo o el bàsquet.

De la mateixa manera disposa d’una amplia oferta i varietat de casals i campus esportius per als períodes de vacances escolars.

 

Demana més informació al personal d’atenció al client dels centres o al mail estiu@asme.es

 

 

© 2007-2019 ASME - All rights reserved. Termes d'ús i Política de Privacitat - Política de cookies

Disseny: JPWebSystems - Accès - Equip ASME