LA NOSTRA FILOSOFIA

 

En el nostre centre treballem per què tothom assoleixi les seves METES i els seus OBJECTIUS. Per això procurem posar tots els mitjans per què la gent realitzi una activitat PROGRAMADA I PLANIFICADA. I ho faci d’una forma amena i divertida, recolzada per un equip humà implicat i atent, que intentarà en tot moment  que les trobades sigui una EXPERIÈNCIA POSITIVA.

 

 

 

 

LA TEVA META, ELS TEUS OBJECTIUS... EL TEU SOMNI

 

Quan t’inscriguis en el nostre centre ens has d’indicar quins són els teus desitjos, les teves expectatives i el temps que penses destinar-hi per assolir-les.  Nosaltres, des de la nostra experiència, t’ajudarem a planificar-te i programar-te, t’indicarem quines són les millors activitats per a tu, com podem avaluar una progressió del teu esforç. I establirem un sistema de control que et garantitzi l’èxit.

 

ELS RECURSOS

 

Per tal d’aconseguir assolir els teus objectius l’Esportiu Vintró posarà a la teva disposició:

  1. Metodologia i Procediments
  2. Professionals
  3. Activitats
  4. Altres Serveis, Cursets i Seminaris
  5. Espais.

Metodologia i Procediments

 

Quan vinguis a inscriure’t al nostre centre, et farem fer una petita enquesta (veure) per saber exactament que vols i com t’agradaria aconseguir-ho. El nostre equip t’ensenyarà el centre, i t’explicarà la nostra filosofia de treball i respondrà qualsevol dubte que tinguis. La primera setmana que estiguis amb nosaltres tindràs una entrevista amb un dels nostres planificadors per ajudar-te a dissenyar el teu entrenament i per aconsellar-te les activitats, els sistemes d’entrenament,  els teu hàbits, les taules de control ...

 

Professionals

 

El nostre centre disposa d’un gran equip de professionals, tots ells titulats  i amb una dilatada experiència en el seu àmbit de treball.  La seva característica més destacable és la seva amabilitat i predisposició a fer que cada moment que estiguis entre nosaltres sigui una EXPERIÈNCIA ÚNICA.

 

 

 

© 2007-2021 ASME - All rights reserved. Termes d'ús i Política de Privacitat - Política de cookies

Disseny: JPWebSystems - Accès - Equip ASME