PREUS I DISPONIBILITAT

 

ASME es reserva en cada moment i unilateralment el dret a modificar el preu de les tarifes ofertes mitjançant les seves pàgines web. Per a garantir al client la validesa i seguretat del preu de les tarifes, aquest serà el vigent en la publicitat coincident amb el moment de formalitzar el pagament.

 

La disponibilitat de les pistes ofertes es exclusiva d’ASME i queda reflectida en el programa de reserves amb que es gestiona el servei i al que s’accedeix des de la web d’ASME o des de l’aplicació existent per smartphone en el cas del pàdel.

 

COM COMPRAR

 

Per fer operacions sobre l’abonament de la instal·lació caldrà accedir des d’un dels links de la web www.asme.esal domini http://asmeonline.com/ServeisOnlineon es poden realitzar les operacions. Per poder fer-les:

 

·         Crear un usuari en la web indicada.

·         Accedir mitjançant l’usuari i la contrasenya facilitada

·         Escollir la modalitat de pagament o el servei que es vol contractar

·         Fer el procés de pagament

 

 

La reserva de la pista de pàdel es realitza a través de la web www.asme.cat/padel.php o mitjançant la APP “MISRESERVAS”.

 

·         Procediment a seguir:

·         Crear un usuari en la web www.asme.cat/padel.php

·         Escollir el dia i hora de la reserva

·         Realitzar el pagament

 

 

FORMA DE PAGAMENT

Pagament amb Tarja

 

ASME posa a la seva disposició la possibilitat de pagar amb tarja de crèdit (Visa o Visa Electron, Mastercard), mitjançant TPV físic a la recepció del CEM Verneda i/o CEM Vintró o TPV virtual proveït per Banc de Sabadell.

 

Quan es processa la transacció, es garantitza que l’usuari de la targeta és el legítim titular de la mateixa. Si es sospita alguna anomalia o frau, ens reservem el dret d’anul·lar la transacció per motius de seguretat. El pagament es carregarà en el moment d’expedició de la comanda, sempre i quant s’hagi obtingut l’autorització prèvia del seu banc i caixa. Si el pagament no ha estat autoritzat, la seva comanda no podrà tenir-se en compte.

 

IMPOSTOS

El preu final a pagar per l’usuari inclou l’IVA aplicable. El sistema de compra es sotmet a la legislació vigent a Espanya, les operacions de venta, indistintament de la zona geogràfica on es trobi el comprador, s’entendran realitzades a ASME en C/Binèfar 10-14  - 08291, Barcelona.

 

DEVOLUCIONS

 

Totes les devolucions o transaccions derivades d’operacions referents a l’abonament, com pot ser errors en assignació de quotes, seran gestionades personalment i només a la recepció de les nostres instal·lacions.

 

Qualsevol reserva de pista pagada per la web d’ASME no serà reemborsada sota cap concepte.

 

ATENCIÓ AL CLIENT

 

Per a qualsevol consulta relacionada amb el nostre servei de comerç electrònic pot dirigir-se per adreça electrònica a verneda@asme.es

 

DADES DE L’EMPRESA

 

Nom o raó social: Associació Sant Martí Esport

Adreça: C/ Binefar 10-14, 08291 Barcelona

Telèfon: 93.305.49.59

E-mail: verneda@asme.es

CIF: G-08932675

 

© 2007-2018 ASME - All rights reserved. Termes d'ús i Política de Privacitat - Política de cookies

Disseny: JPWebSystems - Accès - Equip ASME