Des del CEM Trinitat Vella volem incrementar la pràctica esportiva entre els infants del barri consideran l'esport com una forma més d'acompanyar a les persones en el seu creixement integral.

 

Per aquest motiu proposem dues escoles esportives: rítmica i handbol.

 

Dos esports que actualment formen part d'ASME i en els que disposem d'un ampli coneixement, cobertura i participació i en el que podem garantir la màxima qualitat i continuïtat. 

 

Les inscripcions ja estàn obertes a la recepció del nostre CEM i el primer trimestre comença el 4 d'octubre. 

 

Rítmica

Abonats 30€ trimestrals. No abonats 45€ trimestrals

 

Grup 1

6-8 anys dilluns i dimecres de 17.15 a 18.15h

 

Grup 2 

9-12 anys dilluns i dimecres de 18.20 a 19.30h

 

Handbol

Abonats 30€ trimestrals. No abonats 45€ trimestrals

 

Grup 1

6-8 anys dimarts i dijous de 17.15 a 18.15h

 

Grup 2 

9-10 anys dimarts i dijous de 18.15 a 19.15h

 

Grup 3

11-12 anys dimarts i dijous de 19.15 a 20.15h

 

 

  

MÉS INFO AQUÍ

 

 

 

ACTIVITAT AQUÀTICA

 

Des dels nostres centres oferim la possibilitat d’aprendre diferents activitats o tècniques esportives pels nostres abonats, en grups reduïts, pagant una petita quantitat al trimestre o al mes. La llista de cursets i seminaris es renova anualment (cursets) o trimestralment (seminaris).

 

Aquí hi podeu trobar Cursets de Natació tant per Infantil, Primària, Adults, Gent gran, Gent jove...Consulta al següent enllaç tota l'oferta per aquest curs 2020-2021.

 

Inscripcions d'activitat aquàtica obertes per al curs 2021-2022
Inscriu-te online al següent enllaç:
 
A mida es vagin omplint es generaran llistes d’espera per estricte ordre d’inscripció i a mida hi hagi baixes anirem fent trucades per avisar de les places disponibles. 
 

  

 
SUBVENCIONS EXTRAESCOLARS 
 

Us informem sobre el procediment d'aquest any per presentar les SUBVENCIONS A INFANTS I ADOLESCENTS PER A LA PRÀCTICA ESPORTIVA FORA D’HORARI ESCOLAR CURS 2021-2022:
 
- El període de sol·licitud de subvencions serà del 15 de setembre al 5 d’octubre de 2021.

 

Tràmit de sol·licitud de subvenció exclusivament online. Us avancem l’enllaç per la presentació: https://www.plaesportescolarbcn.cat/ca/subvencions-efhe_302069

 

Accedeix aquí al llistat de referències de les activitats

  

MANUAL  D'INDICACIONS CATALÀ

 

 

 

PROTOCOL DE PREVENCIÓ,HIGIÈNE I SEGURETAT PER A L'ACTIVITAT AQUÀTICA 

FRONT LA COVID-19
 

 

A ASME hem elaborat Protocol de prevenció, higiène i seguretat d'activitat aquàtica amb totes les mesures per fer front la COVID-19 i que ens permetrà poder portar a terme l'activitat amb seguretat i confiança.

La nostra prioritat és que els nostres infants puguin continuar amb les seves rutines, aprenent i divertint-se en un espai segur.

La nostra voluntat és que la informació sobre el procediment, en el marc de la pandèmia per la COVID-19, us arribi de forma molt directa per tal que estigueu al dia de les mesures, actuacions i decisions que es vagin prenent i que puguin afectar al desenvolupament de l’activitat aquàtica.

Si estàs inscrit a alguna activitat o ets pare, mare o tutor d'algun infant inscrit, si us plau, llegiu atentament el protocol per ser coneixedors de les mesures i així entre tots i totes vetllem pel bon desenvolupament de les activitats i el primer dia de curs, sent un requisit indispensable, retorneu signada a la recepció del centre la Declaració Responsable.

 

Accedeix aquí al Protocol

 

Descarrega aquí la Declaració Responsable

   

 

ENTRENADORS PERSONALS

 

    Serveis contractats pels clients que permeten un assessorament constant i continuat durant la pràctica esportiva, ja sigui per les activitats de fitness, cardiovascular, o aquelles que segueixen un procés d’aprenentatge, com la natació.

   

 

   


 

 

 

© 2007-2021 ASME - All rights reserved. Termes d'ús i Política de Privacitat - Política de cookies

Disseny: JPWebSystems - Accès - Equip ASME