L’Associació Sant Martí Esport  (ASME) és una entitat consolidada i arrelada a Barcelona amb més de 30 anys d’experiència, i que entén l’Activitat Física i l’Esport com a vehicle de formació, educació, lleure, socialització i millora de la salut. Un camí que dura tota la vida i que treballa per la consecució del Benestar.

 

Ser dinàmics i amb capacitat d’adaptació, amb un pensament obert i un equip humà preparat, són les nostres senyes d’identitat. Transmetem els nostres valors en tots els projectes que desenvolupem, amb voluntat de continuar creixent i generant sinèrgies amb el teixit associatiu, empreses i ens públics del nostre entorn.

 

Una entitat que ha crescut i continua creixent prenent com a base el compromís social i la il·lusió. Adaptant i millorant el nostres serveis a les noves tendències i necessitats socials i augmentant l’oferta en els camps que conformen la cartera de serveis de l’entitat.

 

Diferents perquè entenem a l’individu com un ésser integral, que en cada etapa de la seva vida té unes necessitats diferenciades i al que ens adaptem contínuament per a oferir-li la millor qualitat de vida possible. Per aquest motiu les nostres activitats i serveis, orientats a que tothom pugui fer esport, comprenen:

  • Programes d’iniciació esportiva, Inclusió social, Promoció esportiva i activitats extraescolars pensades per a nens i nenes.
  • Seccions que des de les Escoles Esportives fins als adults faciliten el creixement i el desenvolupament de persones mitjançant l’Esport.
  • Programes d’Activitat Física, Fitness i Salut amb les últimes tendències del sector.
  • Programes aquàtics per a totes les edats, tant educatius i terapèutics, com esportius i utilitaris.
  • La Gestió d’equipaments esportius per a un ús a la carta.
  • Propostes saludables i d’entreteniment per a la gent gran.

 

Per al seu desenvolupament comptem per una banda amb el CEM Verneda, el CEM Vintró, el CEM Trinitat Vella i l’Esportiu La Pau,  equipaments esportius municipals gestionats per l’entitat, i ampliem la nostra tasca a centres educatius, casals de gent gran i espais exteriors del nostre entorn on desenvolupem els programes outdoor.

 

© 2007-2018 ASME - All rights reserved. Termes d'ús i Política de Privacitat - Política de cookies

Disseny: JPWebSystems - Accès - Equip ASME