Missió

 

La promoció de l’activitat física, l’esport, la salut i el lleure amb una visió integral i evolutiva de les persones mitjançant la buscada de l’excel·lència del servei i de la pròpia organització.

 

Visió

 

Ser un referent en la promoció de l’activitat física i l’esport sota la perspectiva dels valors,  d’una forma creativa i honesta, tot tenint present la individualitat de la persona en el marc de la societat.

 

Valors

  • Compromís, responsabilitat i transparència  en tot el que fem desenvolupant el treball de forma apassionada i honesta.
  • Innovació i adaptabilitat en els nostres serveis,  projectes pensats d’una manera creativa i en constant evolució.
  • Proximitat amb el nostres, clients, col·laboradors i entorn, desenvolupant un marcat caràcter social en tot el que es fa.
  • Professionalitat i compromís del nostre equip de treball, de millora continua i adaptabilitat amb l’evolució constant del mercat.

Responsabilitat Social Corporativa

 

ASME és una entitat que pren la seva força en el seu equip humà i que per tant ha de poder gaudir i beneficiar-se de la nostre raó de se, així les més de 100 persones que treballen a ASME poden fer ús dels serveis i instal·lacions que es gestionen. 

 

© 2007-2021 ASME - All rights reserved. Termes d'ús i Política de Privacitat - Política de cookies

Disseny: JPWebSystems - Accès - Equip ASME