Instal·lacions obertes

Estimats abonats, abonades:

Tenim bones notícies! Aquesta mateixa tarda el Tribunal Superior de Justícia ha publicat la resolució on s'indica que podem obrir de nou els centres esportius.  
Així que, demà 30 de juliol de 2020, el nostres centres CEM Vintró, CEM La Verneda, CEM Trinitat i Pistes La Pau tornen a estar operatius. 

Obrim, tal com vam fer el passat 22 de juny, amb totes les mesures de prevenció, seguretat i higiene, els horaris habituals i totes les mesures que ens han garantit que a cap centre esportiu s'hagi detectat cap cas de contagi. 

 

D’altra banda, informar-vos que en breu ens posarem en contacte amb vosaltres per explicar-vos sobre la compensació dels dies que no heu pogut gaudir aquest mes de juliol 


No volem deixar de donar-vos les gràcies pel vostre suport, per continuar al nostre costat. Són temps molt difícils per a tothom, però gràcies al vostre esforç podem continuant obrint les nostres portes i que el nostre benestar físic i mental continuï endavant. 

 

GRÀCIES

Associació Sant Martí Esport

 

29 de juliol de 2020 

 

 

 

– No hi ha limitacions de franges horàries ni cita prèvia per accedir.

– La mascareta és obligatòria i ens la podem treure en el moment de la pràctica esportiva.

– Totes les activitats dirigides són amb reserva online mitjançant Trainingym.

 

COMPENSACIÓ DIES NO GAUDITS DE JULIOL

 

 A continuació us mostrem les diferents opcions els dies no gaudits del mes de juliol:

  • Col·laborar amb l'objecte de l'Associació Sant Martí Esport renunciant a la compensació d'aquests nou dies.  Com molts de vosaltres ja sabreu L'Associació Sant Martí Esport (ASME) és una entitat consolidada i arrelada a Barcelona amb més de 30 anys d'experiència. Els programes que desenvolupem junt amb la gestió dels centres esportius es basen en la iniciació esportiva, la inclusió social, les activitats extraescolars pensades per a nens i nenes, les seccions esportives i la gestió d'activitats d'entreteniment. Aquest foment de l'activitat i el compromís social es nodreix de la gestió que l'Associació Sant Martí Esport fa de les instal·lacions esportives i reverteix en l'entorn de les instal·lacions que gestionem. 
  • Regalar els dies i entrena amb qui vulguis! Et regalem més dies i pots fer-te amb un bonus de 15 dies per a regalar a qui vulguis. Podreu gaudir d'aquests dies des de setembre de 2020 fins a gener de 2021.
  • Compensar els dies amb 5 invitacions puntuals al centre valorades entre 40-45€ aproximadament segons el centre.
  • Descompte de la part proporcional a compensar el mes de setembre.

 

FES CLIC AL SEGÜENT ENLLAÇ I ESCULL LA TEVA OPCIÓhttps://bit.ly/3jUmn8b

 

 

 

 

CONSULTA AQUÍ LES RECOMANACIONS I NORMATIVA DELS DIFERENTS ESPAIS

                                                                                     Informació addicional                                                                                     

 

Dates i horaris

 

Quan està previst tornar a obrir les nostres instal·lacions?

Encara no tenim data prevista i restem a l’espera de les indicacions governamentals i sanitàries. En el nostre cas ja que som un Centre Esportiu Municipal, depenem com a darrera instància de l’Ajuntament de Barcelona, el qual ja ens ha informat que l'obertura es portarà a terme a la fase 3.

 

Quin serà l’horari d’obertura del centre?

Com sempre, una vegada obrim les instal·lacions, l’horari serà l’habitual anterior al tancament.

 

 

Accés, aforament i limitacions

 

Quines seran les limitacions per accedir al centre?

Afortunadament les dimensions de les nostres instal·lacions garanteixen d'espai suficient, com perquè amb una bona organització, tothom pugui fer ús de les instal·lacions i serveis. No obstant això, hi haurà alguns canvis organitzatius d'espais i circulacions.

 

Quin serà el sistema d’accés al centre?

Haurem de canviar el nostre sistema habitual per carnet o pulsera, on cadascú podrá escollir el que prefereixi. Us informarem de quin serà el procediment per obtenir-lo.

 

S’ha de reservar per a les dirigides?

 

Es faran online mijtançant la plataforma Trainingym. Consulta al següent video com fer la reserva.

 

 

He de portar mascareta a la instal·lació?

Actualment la mascareta és obligatòria per accedir tant a la instal·lació com a les zones comunes. No obstant això, per realitzar la pràctica esportiva es podrà treure.

 

Com sabrem quines són les normatives i indicacions de cada espai de la instal·lació?

Trobaràs tots els protocols als diferents espais de la instal·lació, als nostres canals habituals tals com web, xarxes socials, enviament de mailing i correu postal si s’escau per aquelles persones que no tinguin a l’abast accés a internet i/o tecnologia.

 

A més hi han previstes reunions informatives virtuals i rebreu la convocatòria almenys 5 dies abans de la seva realització.

 

Es podran fer servir els vestidors i dutxes?

Aquest servei estarà operatiu quan s'obri la instal·lació, veient-se afectada la seva normativa per mesures de prevenció, com per exemple la de no utilització d'assecadors propis i de la instal·lació, entre d'altres.

 

Estaran habilitats els armariets dels vestidors?

Si, però recorda sempre mantenir la distància de seguretat entre persones. Si veus algú ocupant un espai tracta d’ocupar un altre que asseguri els 2 metres de seguretat.

 

Hi haurà limitacions de temps d’ús de les instal·lacions? I franges per edat?

No, no hi haurà limitacions de temps d'ús de la instal·lació. En aquest sentit fem una crida a la responsabilitat i solidaritat en el temps d´ús de les instal perque tothom podem gaudir.

 

 

Neteja i espais

 

Com es portarà a terme la neteja i desinfecció del centre?

S'ha realitzat un protocol de neteja especial pel Covid-19 reforçant així els procediments habituals. A més, s'instal·laran a diferents espais punts d'higienització amb gel hidroalcohòlic, desinfectant de superfícies i paper, així com catifa de desinfecció de peus en l'entrada. També

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2007-2020 ASME - All rights reserved. Termes d'ús i Política de Privacitat - Política de cookies

Disseny: JPWebSystems - Accès - Equip ASME