Des de Asme conjuntament amb l'Institut Barcelona Esports, estem treballant per recuperar la pràctica esportiva el més aviat possible. La recent entrada a la fase 1 ha fet que el procés de desconfinament comenci i estem convençuts de què cada cop queda menys per tornar-nos a veure i poder recuperar el nostre dia a dia.

 

 

Són molts aspectes els que hem estat treballant durant aquest temps, per tal de dur a terme un procés de reobertura segur, progressiu i que pugui oferir tots els serveis. Per aquest motiu, volem informar-vos, que tot i que encara no coneixem la data exacta, les nostres instal·lacions tornaran a obrir quan es decreti la fase 3 a Barcelona, seguint les fases de desescalada progressiva que estableix l'actual decret de l'Estat d'Alarma.

 

Avui, una mica més a prop de retornar a les nostres sensacions!

 

En properes comunicacions us anirem informant de les noves mesures que afecten la reobertura del centre. També farem reunions d'equip perquè coneixeu de primera mà les noves mesures. A més, a continuació us fem arribar la resolució de preguntes que rebran els nostres abonats entorn de la reobertura.

 

                                                                                     Informació addicional                                                                                     

 

Dates i horaris

 

Quan està previst tornar a obrir les nostres instal·lacions?

Encara no tenim data prevista i restem a l’espera de les indicacions governamentals i sanitàries. En el nostre cas ja que som un Centre Esportiu Municipal, depenem com a darrera instància de l’Ajuntament de Barcelona, el qual ja ens ha informat que l'obertura es portarà a terme a la fase 3.

 

Quin serà l’horari d’obertura del centre?

Com sempre, una vegada obrim les instal·lacions, l’horari serà l’habitual anterior al tancament.

 

 

Accés, aforament i limitacions

 

Quines seran les limitacions per accedir al centre?

Afortunadament les dimensions de les nostres instal·lacions garanteixen d'espai suficient, com perquè amb una bona organització, tothom pugui fer ús de les instal·lacions i serveis. No obstant això, hi haurà alguns canvis organitzatius d'espais i circulacions.

 

Quin serà el sistema d’accés al centre?

Haurem de canviar el nostre sistema habitual per carnet o pulsera, on cadascú podrá escollir el que prefereixi. Us informarem de quin serà el procediment per obtenir-lo.

 

S’ha de reservar per a les dirigides?

 

Es faran online mijtançant la plataforma Trainingym. Us farem arribar tot el procediment del seu funcionament.

 

He de portar mascareta a la instal·lació?

Actualment la mascareta és obligatòria per accedir tant a la instal·lació com a les zones comunes. No obstant això, per realitzar la pràctica esportiva es podrà treure.

 

Com sabrem quines són les normatives i indicacions de cada espai de la instal·lació?

Trobaràs tots els protocols als diferents espais de la instal·lació, als nostres canals habituals tals com web, xarxes socials, enviament de mailing i correu postal si s’escau per aquelles persones que no tinguin a l’abast accés a internet i/o tecnologia.

 

A més hi han previstes reunions informatives virtuals i rebreu la convocatòria almenys 5 dies abans de la seva realització.

 

Es podran fer servir els vestidors i dutxes?

Aquest servei estarà operatiu quan s'obri la instal·lació, veient-se afectada la seva normativa per mesures de prevenció, com per exemple la de no utilització d'assecadors propis i de la instal·lació, entre d'altres.

 

Estaran habilitats els armariets dels vestidors?

Si, però recorda sempre mantenir la distància de seguretat entre persones. Si veus algú ocupant un espai tracta d’ocupar un altre que asseguri els 2 metres de seguretat.

 

Hi haurà limitacions de temps d’ús de les instal·lacions? I franges per edat?

No, no hi haurà limitacions de temps d'ús de la instal·lació. En aquest sentit fem una crida a la responsabilitat i solidaritat en el temps d´ús de les instal perque tothom podem gaudir.

 

 

Neteja i espais

 

Com es portarà a terme la neteja i desinfecció del centre?

S'ha realitzat un protocol de neteja especial pel Covid-19 reforçant així els procediments habituals. A més, s'instal·laran a diferents espais punts d'higienització amb gel hidroalcohòlic, desinfectant de superfícies i paper, així com catifa de desinfecció de peus en l'entrada. També

 

Quotes, devolucions i compensacions

 

Es farà compensació dels 15 dies de març que no es van gaudir?

 

Sí, es preveu en els mesos següents a l’obertura del centre. Aplicable a totes les altes vigents el mes de març i que van abonar del 100% de la seva quota corresponent.

 

 

 

 

 

 

© 2007-2020 ASME - All rights reserved. Termes d'ús i Política de Privacitat - Política de cookies

Disseny: JPWebSystems - Accès - Equip ASME