Benvolguts abonats i usuaris,

 

Des que l’Associació Sant Martí Esport va començar a gestionar el Centre Esportiu Municipal Vintró, el nostre centre, el teu centre, han passat gairebé 20 anys.

 

Va ser el 1999 quan començàvem aquesta aventura, del que va ser una antiga fàbrica de fils i més tard unes pistes de futbol i basquet per a convertir-se en la instal·lació que avui tenim.

 

El 2008 ja es van portar a terme unes obres de millores, però, els anys passen, tot es modernitza, les necessitats canvien i nosaltres no volem quedar-nos enrere. Els nostres esforços sempre van dirigits a oferir serveis de qualitat en el millor dels escenaris amb l´únic objectiu de fer-vos la vida més fàcil i de major qualitat.

 

Aquestes remodelacions, portades a terme gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona com a titulars del centre, aportaran espais més moderns i confortables, la tecnologia més puntera i la màxima innovació.

 

A continuació us volem ensenyar quin serà el resultat final d’aquesta fase de millora, ampliació i remodelació  tot esperant que ho agafeu almenys amb el mateix entusiasme que ho hem preparat nosaltres.

 

De part de tot l’equip d’ASME i en el meu personal us desitgem que gaudiu de les noves instal·lacions i que l’estada a CEM Vintró  sigui una experiència gratificant per a la vostra pràctica esportiva.

                                    

Vintró Millora!

 

Pere López

President

 

 

EL RESULTAT FINAL

 

 

 

 

LES AFECTACIONS

 

Sala de fitness

DEL 30 DE JULIOL AL 3 D'AGOST

Comencem a retirar l’actual terra de la sala de forma progressiva. El servei no es veurà afectat,  però haurem de conviure amb aquest moviment.

PD: reviurem l’antiga pista de bàsquet que s’amaga sota.També es pintarà, compartint l’espai amb els treballadors.

 

 

          DEL 27 AL 31 D'AGOST

         Instal·lació del nou terra. Portem les màquines a una banda i es fa l’altre i a l’inrevés.D’aquesta manera aconseguim que la sala

         continuï oberta. Pot ser que no es pugui utilitzar alguna màquina però els nostres tècnics t’oferiran alternatives perquè puguis continuar    el       amb el teu entrenament.

                                        

          DEL 3 AL 7 SETEMBRE

          Es retiren les màquines antigues i es col·loquen les noves. La previsió es fer-ho en 3 dies com a màxim, però pot variar. Probablement hi

          haurà algun moment que la sala quedi fora de servei, però s'anirá restablint progressivament a mida que tinguem la nova maquinària.

     

          Pendent de dates d’instal·lació: sistema d’il·luminació i la Queenax! J  Informació en breu.

 

 

DILLUNS 2 DE JULIOL

Vestidor dones

Trasllat al vestidor de la planta baixa, també es pot fer ús del vestidor 3. En breu canviarem al vestidor ja remodelat, nou a estrenar tot i que poden quedar detalles per enllestir. Els vestidors de la planta 1 no es podran utilitzar comencen les seves millores.

 

Vestidors cursets

Es construeixen a platja de piscina dos vestidors provisionals destinats als cursets d'activitat aquàtica. Es començaran a utilitzar a partir del 2 de juliol.

 

Sala 3

Les activitats es traslladen a la sala EspaiViu. Hi haurà dos petits canvis a la graella.

 

Coffee Corner

Aquest espai passarà a ser una nova sala destinada a activitat dirigida. Comencen les obres.

 

DIJOUS 5 DE JULIOL

Vestidor homes

Trasllat al vestidor de la planta baixa, nou a estrenar tot i que poden quedar detalls per enllestir. També es pot fer ús del vestidor 4. Els vestidors de la planta 1 no es podran utilitzar, comencen les seves millores.

 

Saunes

La zona de saunes quedarà fora de servei. Es substitueix de forma integral a una nova ubicació, però serà dels últims espais en estar operatius de totes les remodelacions, de cara a l'inici de l´últim trimestre de l'any.

 

Piscina

Hi haurà restriccions d'espais a la piscina. Es retiren els vidres de la planta 1 per començar amb les remodelacions dels vestidors.

 

13-14 i 15 DE JULIOL

Ciclisme indoor

Durant aquests dies no hi haurà servei de ciclisme indoor per adequació de l'espai.

 

 

 

 

© 2007-2018 ASME - All rights reserved. Termes d'ús i Política de Privacitat - Política de cookies

Disseny: JPWebSystems - Accès - Equip ASME